Tetris

Tetris

Tetris is misschien wel een van de beste games in de categorie behendigheid. Het is uitdagend, moeilijk, maar je wordt er steeds beter in. Zeker als je het al eventjes speelt is de kans dat je erg goed wordt in het spelen van Tetris erg groot. Tetris is er natuurlijk in talloze verschillende vormen, maar wij zorgen ervoor dat je alleen de beste ziet en je geen tijd verspilt aan minder goede versies van Tetris!

Soorten Tetris

Tetris is er in verschillende soorten en uitvoeringen, zo heb je de traditionele versie, maar ook met kristallen, cartoons of in de kerstversie. Hoewel de spelvorm over het algemeen het zelfde blijft zit er toch veel verschil tussen de spellen. Zo speelt de een een stuk prettiger dan de ander, je zult merken dat kleine verschillen een hele andere spelbeleving geven. Daarom selecteerde we voor jou de allerbeste, maar hoe doen we dat?

Beoordeling

Om te verzekeren dat we de beste games voor jou selecteren, hebben we een uitgebreide check. Zo doen we regelmatig enquetes onder de duizenden bezoekers en vragen hen naar de spelervaring van de betreffende games. Daarbij gebruiken we onze eigen ervaring, die we opgedaan hebben tijdens het checken van de honderden vormen van Tetris. Zo kun je er vanuit gaan dat je de beste games krijgt! Heb je geen enquete gehad, maar wil je wel je mening geven? Laat het ons dan even weten in het contactformulier.

Terug naar overzicht
Playseat.nl