Straat race

Straat race

Racen is een ding, maar straatracen is helemaal anders. Stamp je gaspedaal naar de bodem, schakel perfect, maar kijk ook uit voor die oude dame! Bij Straatracen neem je het tegen elkaar op in het alledaagse verkeer. Dit maakt het moeilijk en gevaarlijk voor jou en je medestanders in het verkeer. Als je wel wilt straatracen, maar geen anderen in gevaar wil brengen is een straatrace game wellicht een betere optie!

Verkeersregels

Verkeersregels zijn er om het verkeer veiliger te maken, maar ze maken het verkeer ook een stuk trager. Daar heb je dus gewoon lak aan tijdens het straatracen! Je rijdt door rood, tegen het verkeer in en gaat over de stoep. Verkeersregels zijn er om gebroken te worden, tenminste bij het straatracen! Heb jij wat er nodig is om een goed straatracer te worden? Bewijs het dan en ga voor die high score hier op Gamekwartier.nl.

Auto's

Rijd jij normaal in afgemeten auto's op nette circuits? Dan is dit precies wat je normaal niet doet! Bij straatracen rijdt je in getunede wagens, gewone auto's die maximaal zijn opgevoerd. Ze zijn snel, stoer en helemaal custom made. Voor de vetste wagens, met neonlicht en nos turbogas moet je dus echt bij het straatracen zijn!

Terug naar overzicht
Playseat.nl