Racegames

Ze zijn er al zolang als we de games kennen, maar toch is het nog steeds een van de meest gespeelde game soorten ter wereld. Racegames zijn er in allerlei soorten en maten en zijn razend populair. Ben jij op zoek naar een goede racegame om direct gratis te spelen? Dan zit je bij gamekwartier aan het juiste adres. Kruip achter het stuur, stamp die rechtervoet naar de vloer en stuif de concurrentie voorbij!

Auto racegames

Racegames zijn er in honderden soorten, maar de autoracegames zijn toch wel het meest populair! Maar ook hierin zit weer veel verschil. Zo heb je realistische autoracegames, zoals bijvoorbeeld gran turismo, of minder realistische racegames, zoals bijvoorbeeld need for speed. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor rallyraces, formule 1 races en talloze andere soorten games. Heb je niets met auto's? Bekijk dan de volgende games!

Motor racegames

Als je niets met auto's hebt, maar racegames wel vet vind, dan kun je natuurlijk ook een motor racegame doen! Met motoren kun je sneller rijden, scherper draaien en beter manoeuvreren. Dat maakt het motorracen voor velen een stuk interessanter dan autoracen. En natuurlijk heb je in de verschillende motorracegames ook veel verschil. Zo heb je bijvoorbeeld wegmotoren, cross motoren of choppers! Tal van keuze voor iedereen.

Andere racegames

Racen kan dus met auto's en motoren, maar ook met voertuigen die helemaal niet bestaan. Denk bijvoorbeeld aan een starwars ruimteship, een lego auto of een zelf gebouwde creatie. Met deze racegames kun je je fantasie de vrije loop laten. Haal onmogelijk hoge snelheden of race juist op microscopisch klein niveau. Iedere game is weer anders en daarom is het dus super leuk om eens te kijken wat er tussen zit!

Playseat.nl