Puzzel games

Bij puzzelspellen denk je al snel aan het aanelkaar leggen van verschillende puzzelstukjes om tot één grote afbeelding te komen. Zo zien traditionele puzzels er inderdaad uit. Maar op internet zijn er talloze andere soorten puzzelspelletjes te onderscheiden. Wij leggen ze graag aan je uit en vertellen je wat er zo leuk aan is.

Klik puzzelspellen

De leukste puzzelspelletjes die je online kunt spelen, zijn de klikspelletjes. Mahjong is hier een goed voorbeeld van. Je klikt twee vrije stenen aan met dezelfde afbeelding erop. Zodra je dit goed doet, dan verdwijnen de geselecteerde stenen van het bord. Het is meestal het doel om het bord volledig leeg te spelen. Dit geldt niet voor andere puzzelspelletjes zoals diamonds en het zeer bekende Candy Crush. Daarbij is het juist de bedoeling dat je een bepaalde score behaalt of bepaalde tegels wegspeelt. Dit zorgt er dan voor dat je je levels haalt en weer nieuwe uitdagingen krijgt voorgeschoteld. Zo blijven deze puzzelspellen je uitdagen.

De leukste online puzzelspellen gratis spelen

Wil je online puzzelspellen gratis spelen? Dat kan via GameKwartier.nl. GameKwartier biedt je een mooi overzicht van gratis puzzelspelletjes waartussen je eenvoudig kunt afwisselen. Je kunt ze zeer gemakkelijk spelen in je browser, dus je hoeft geen onnodige bestanden te downloaden. De gehele game is zo te spelen in je browser. Wanneer je mobiel flash ondersteunt, kun je de spelletjes ook op je mobiele telefoon spelen!

Bekijk het complete puzzelgame aanbod van Gamekwartier in de bijgevoegde artikelen!

Playseat.nl