Pinball

Pinball

Pinball is een vorm van flipperen, maar dan op de pc! Daardoor kun je er eindeloos op spelen zonder dat er een grote automaat voor nodig is. Pinball is natuurlijk hartstikke leuk, maar de ene pinball game is de andere niet, er zit enorm veel verschil in en dat zorgt ervoor dat het altijd leuk blijft om te spelen. En als je uitgekeken bent kun je gewoon overschakelen naar een nieuwe kast, zoals bijvoorbeeld een themakast!

Thema kasten

Een thema kast, is een pinball kast in een specifiek thema. Zo heb je ze bijvoorbeeld in een haloween thema, maar ook in space, jungle, wereld, monster of een van de honderden andere soorten. Een thema kast heeft een uniek uiterlijk en vaak een erg leuk muziek palet. Daardoor krijgt het spelen een hele andere beleving!

Oefenen

Pinball is niet de meest makkelijke game, maar het leuke eraan is dat je het wel kunt oefenen. Als je geen goede scores haalt, is het slechts een kwestie van oefening voordat je hoge scores haalt. Gebruik als graadmeter bijvoorbeeld je high score. Als je voor jezelf bij houdt wat je hoogste score is, kun je precies zien wanneer je goed, of niet goed bezig bent! (bron: flipperkasten pinball, het portaal voor gratis flipperkasten en pinball spelletjes)

Terug naar overzicht
Playseat.nl