Pacman

Pacman

Het is misschien beter bekend als een echte arcadegame, maar het is wel degelijk een van de beste behendigheid games ter wereld. Het bekende verhaal van het gele poppetje dat alle punten moet pakken zonder dat deze in aanraking komt met de spookjes gaat al jaren mee. Maar hoe vaak je het ook speelt, het blijft leuk! Het is daarom een echte aanrader om jezelf te trainen in het spelen van Pacman, maar welke versie kies je dan?

Classic arcade

Arcade, het zijn de grote game automaten die vroeger in café's en cafetaria's te vinden waren. Die tijd is helaas verdwenen, maar de games bestaan nog steeds! Daarmee is jou spelplezier dus ook nit verdwenen. Pacman was een van de beste arcade-games en is ook vandaag de dag nog erg populair als game op de verschillende platforms. Er zijn talloze verschillende versies van Pacman beschikbaar, welke moet je dan kiezen? Allereerst gaan we het even hebben over de verschillende versies die beschikbaar zijn.

3D

Pacman is over het algemeen een spel dat slechts 2dimensionaal is, dat wil zeggen dat er geen diepte in te ontdekken is. Maar dat hoeft natuurlijk niet, nieuwe versies zorgen ervoor dat ook de derde dimensie erbij betrokken wordt. Hierdoor krijgt het spel een nieuwe twist die de spelbeleving heel anders maakt, althans dat vinden wij. 3D pacman is een nieuwe versie die je zeker eens zou moeten proberen!

Nieuwe versies

Pacman hoeft natuurlijk helemaal niet bij het gele poppetje te blijven, zolang het spelprincipe het zelfde blijft, kun je er alle kanten mee op. En dat gebeurd dan ook! Er zijn honderden vershillende versies van pacman beschikbaar die tal van verschillende uiterlijken hebben. Hoewel het spel over het algemeen het zelfde blijft, is er toch wat verschil tijdens het spelen. We adviseren je om gewoon eens te spelen en zelf te ervaren wat het verschil is!

Terug naar overzicht
Playseat.nl