Monstertruck

Monstertruck

Een monstertruck is misschien wel een van de meest indrukwekkende vormen van een auto, het is een auto met enorme banden, die hoog boven de rest van het verkeer uit torent. Monstertrucks beschikken over een enorm vermogen, waardoor ze instaat zijn om iedere situatie eigen te maken. Ondanks dat ze erg groot zijn, bereiken ze dus en no-time hoge snelheden, waardoor ze interesaant zijn voor races

Crush auto's

Het is misschien wel de nachtmerrie van iedere auto bezitter. Het beeld van je eigen auto die geplet wordt onder een andere auto. Een monstertruck is daarvoor perfect, groot, sterk, hoog op zijn wielen het is dan ook geen moeite om over een andere auto heen te rijden en deze in een grote verwoesting achter te laten. Staat iemand je tijdens de race niet aan? Crush hem dan onder het enorme gewicht van jou truck!

Spring en vlieg

Er zitten enorme wielen onder een monstertruck, maar daarbij ook een gigantische vering. Hiermee kun je flinke klappen opvangen, en dat zorgt voor leuke mogelijkheden! Zo kun je bijvoorbeeld over schansen springen en op je wielen landen! Springen, vliegen of spinnen, het kan allemaal met het enorme vermogen, vering en de wielen van een monstertruck!

Terug naar overzicht
Playseat.nl