City Racer

City Racer

De straten zijn van jou, de dikste wagens onder je billen en gaan met die banaan! Cityracer daagt jou uit om je aller snelste tijden neer te zetten in de stad. Druk het gas in en ontwijk alle lantaarnpalen, want in de stad gelden geen regels meer! Voor je het weet ben jij een beruchte courier die alle steden onveilig maakt. Heb jij wat nodig is om de meest beruchtte straatracer van het internet te worden?

Verschillende steden

Amsterdam, londen, Parijs of New York het zijn allemaal parcours, iedere dag, de hele dag! Cityracer heeft lak aan de regels en gebruikt alle resources om maximale prestaties neer te zetten. Iedere stad is anders, de haakse bochten van newyork, smalle kanaalweggetjes van amsterdam of de keien weggetjes van Parijs. Alles heeft zijn eigen uitdaging. Met cityracer verken je de stad en zet je maximaal vermogen in om te winnen!

Wagenpark

De ene auto is beslist de andere niet! Daarom is het wagenpark zo belangrijk in het straatracen. Kies je voor veel vermogen, hoge wendbaarheid of voor stevige acceleratie? Het zijn de afwegingen die je moet maken bij het kiezen van de juiste auto voor jou straatrace. City racer biedt je een mooi assortiment aan auto's aan, waaruit je kunt kiezen. Zo heb je altijd de juiste wagen bij om die race in de pocket te krijgen!

Terug naar overzicht
Playseat.nl