Bingo

Bingo spelen online

Gok spelletjes bestaan in veel verschillende soorten. Van spannende poker games tot uitgebreide fruitkasten. Ook bingo is een leuke online game voor de echte gok fanaten. Ben je het even zat om actiespelletjes of avontuurspelletjes te spelen? Wij kunnen het ons prima voorstellen, dus dan is het ook wel eens leuk om even relaxt online bingo te spelen. Daarom hebben we de voordelen van online bingo even voor je op een rijtje gezet. Bingo kun je namelijk prima als online game spelen. Zelfs helemaal gratis (tip: www.bingospelenonline.nl)!

Bingo voor nep geld of echt geld

Je kunt kiezen tussen gratis bingo spelletjes, maar mocht je je geluk écht willen beproeven, dan kun je kiezen voor bingo voor echt geld. Eerst zullen we je het spelletje even uitleggen, voordat je dadelijk lukraak gaat spelen. Je krijgt een heuse bingo kaart met allemaal nummers. Vervolgens worden er nummers afgeroepen en dan is het aan jou om deze virtueel af te strepen van je bingo kaartje. Wanneer je een rijtje vol hebt, heb je Bingo. Soms gaat het zelfs nog door tot 2 rijtjes en een volle kaart. Het leuke van deze game is: wanneer je de prijs hebt gewonnen voor één rijtje, dan kun je die van twee rijtjes en de volle kaart ook nog winnen. Je hebt dus zeer veel win kansen!

Bingo en Keno

Behalve Bingo kun je ook kiezen voor Keno. Dit is een soort bingo variant waar je zelf de nummers kunt kiezen. Deze bingo variant wordt veel gespeeld in buitenlandse casino's, dus het is echt een spelletje met een buitenlands tintje. Met Keno kies je zelf tussen de 2 en 10 nummers. Vervolgens worden er 20 nummers getrokken en de hoeveelheid goede nummers staan gelijk aan een bepaalde prijs. Met dit soort bingo kun je dus erg rijk worden. Wanneer je alle 10 de nummers goed hebt, kun je je inzet ver-10.000-voudigen. Dat is nog eens een leuke afwisseling van alle gratis games op deze website!

Terug naar overzicht
Playseat.nl